ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΜΑΣ
  • 01

    Το Αρχοντικό από το καλντερίμι

  • 02

    Θέα από την αυλή

  • 03

    Λουλούδια Αρχοντικού

Το Αρχοντικό Κοίλια είναι ένα πανέμορφο αναπαλαιωμένο κτίσμα του 19ου αιώνα στην Μακρινίτσα Πηλίου, που διατηρεί την αρχιτεκτονική και την γραφικότητα μιας αλλοτινής εποχής.

Η πλεονεκτική θέση του Αρχοντικού μας, στο κέντρο του χωριού, σε απόσταση μόλις 10 χιλιομέτρων από την πόλη του Βόλου, το καθιστά ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές και παράλληλα σας προσφέρει απλόχερα την ασύγκριτη και απεριόριστη θέα του Παγασητικού, της Πορταριάς και του όρους Σαρακινού.

Σε επίπεδο αρχιτεκτονικής, οι πετρόχτιστοι τοίχοι και οι χαρακτηριστικές λευκές και γκρί σκεπές από πέτρα Πηλίου δένουν αρμονικά με το φυσικό τοπίο και προσφέρουν μια απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης, μακριά από τους γρήγορους ρυθμούς και τον συνωστισμό της πόλης.

Η πρόσβαση στο ξενοδοχείο μας γίνεται οδικώς εώς το πλησιέστερο parkingτου χωριού κι έπειτα - αποκλειστικά - πεζικώς μέσω των λιθόστρωτων δρόμων του χωριού μας, τα γνωστά καλντερίμια.

Το Αρχοντικό μας απαρτίζεται από δύο καλαίσθητα κτίρια τα οποία συνδέονται με πλακόστρωτα σκαλοπάτια και βεράντες, όπου μπορείτε να απολαύσετε απερίσπαστοι την απέραντη ομορφιά του τοπίου.

Τα δωμάτιά μας, εμπνευσμένα από τις Μούσες της αρχαίας μυθολογίας από τις οποίες δανείζονται το όνομά τους, έχουν τον δικό τους χαρακτήρα.Κάθε δωμάτιο διαφέρει στην διακόσμιση, με χειροποίητα δρυινα έπιπλα που παντρεύουν τον σύγχρονο με τον παραδοσιακό σχεδιασμό και πολυτελή υφάσματα και κουρτίνες.

Το Ξενοδοχείο μαςαποτελείτον απόλυτο προορισμόκάθε ζευγαριού και σας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσετε το Πήλιο όλες τις εποχές του χρόνου. Το Αρχοντικό μας εξασφαλίζει την δυνατότητα να απολαύσει ο επισκέπτης την ηρεμία την φύσης, να θαυμάσει καλλιτεχνικά έργα που εκτίθενται στους χώρους μας καθώς και να ξεναγηθεί στα τοπικά μαγευτικά μονοπάτια και σεγευστικές αναζητήσειςμε άρωμα …Πηλίου!