ΣΟΥΙΤΕΣ

Κάθε στοιχείο του δωματίου, από την ποιότητα των υφασμάτων μέχρι και την επιλογή αποκλειστικά χειροποίητων επίπλων,συνθέτει το σκηνικό ενός πλήρως εξοπλισμένου και λειτουργικού δωματίου που προσεγγίζει την πηλιορείτικη τέχνη και αρχιτεκτονική, με μία πιο μοντέρνα σκοπιά.

Όλα μας τα δωμάτια διαθέτουν ασύγκριτη θέα στις πλαγιές του Πηλίου, και είναι εναρμονισμένα με το φυσικό περιβάλλον δίνοντας στον επισκέπτη την αίσθηση της απόλυτης ηρεμίας.

ΕΥΤΕΡΠΗ
sample74
Η Ευτέρπη αποκαλούνταν η Δωρήτρια της Ευχαρίστησης, όταν αργότερα οι ποιητές όρισαν ρόλους σε κάθε μία από τις Μούσες, αυτή ήταν η μούσα της Μουσικής. Τη ζωγράφιζαν δαφνοστεφανωμένη να παίζει αυλό ή να τον κρατά. Δίπλα της βρισκόταν όργανα μουσικά και κείμενα, ο Έρωτας και δένδρα με τον τραγουδιστή Τέττιγα (τζιτζίκι).
ΤΕΡΨΙΧΩΡΗ
sample74
Η Τερψιχόρη ήταν η μούσα του χορού και των δραματικών χορικών. Την Τερψιχόρη ζωγράφιζαν δαφνοστεφανωμένη και με προμετωπίδιο να κρατά άρπα και να χορεύει χαρούμενη, ενώ τα πόδια της μόλις να ακουμπούν τη γη και με την επιγραφή: “Τερψιχόρη λύραν”.