ΔΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Κάθε στοιχείο του δωματίου, από την ποιότητα των υφασμάτων μέχρι και την επιλογή αποκλειστικά χειροποίητων επίπλων,συνθέτει το σκηνικό ενός πλήρως εξοπλισμένου και λειτουργικού δωματίου που προσεγγίζει την πηλιορείτικη τέχνη και αρχιτεκτονική, με μία πιο μοντέρνα σκοπιά.

Όλα μας τα δωμάτια διαθέτουν ασύγκριτη θέα στις πλαγιές του Πηλίου, και είναι εναρμονισμένα με το φυσικό περιβάλλον δίνοντας στον επισκέπτη την αίσθηση της απόλυτης ηρεμίας.

ΕΡΑΤΩ
sample74
Η Ερατώ ήταν μία από τις Εννέα Μούσες της ελληνικής μυθολογίας. Ήταν η Μούσα της λυρικής ποίησης και των ύμνων. Κύριο σύμβολό της ήταν η λύρα, αλλά και η κιθάρα, η φόρμιγξ και η βάρβιτος. Απεικονίζεται ενίοτε σχεδόν τελείως γυμνή.
ΘΑΛΕΙΑ
sample74
Η Θάλεια, επίσης Θαλία, ήταν προστάτιδα ιδεατή ανθρωπόμορφη θεότητα της ευπρεπούς και κόσμιας ευθυμίας. Ανακάλυψε την κωμωδία, τη γεωμετρία, την αρχιτεκτονική και τη γεωργία. Ήταν προστάτιδα και των Συμποσίων.
ΚΛΕΙΩ
sample74
Η Κλειώ ήταν η Μούσα της Ιστορίας. Το όνομα της προέρχεται από τη ρίζα κλέω/κλείω που σημαίνει αφηγούμαι ή κάνω γνωστό. Ήταν δαφνοστεφανωμένη με πορφυρό ένδυμα.
ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ
sample74
Η Μελπομένη ήταν η μούσα της θεατρικής τραγωδίας. Συνοδεύει τις άλλες Μούσες στον Απόλλωνα αλλά και συνεργάζεται με τον Διόνυσο. Στις αγγειογραφίες συχνά απεικονίζεται κοντά στον Διόνυσο με μία τραγική μάσκα και φορώντας κοθόρνους.